Annorlunda design och Dom Tveksamma ska fatta ett beslut

För några veckor sedan reste vi ner till Västervik för att omsätta de priser vi seglat ihop på två Byxelkrokar i varor. Mats hade bokat tid med ToreTerapeut på Royal Marine idag också, för analys av sättet resultaten i Byxelkroken räknades ut på i år. Mycket att vrida och vända på, och kunde man verkligen inte få till ett annat resultat, om man räknade lite annorlunda, på Mats sätt? Snälla Tore, förstå mig!! Mats bönade och bad, Tore lyssnade tålmodigt, och gjorde vad han kunde för att underlätta Mats bearbetning av detta oerhörda trauma som resultatet hade inneburit för honom.Det blev en väldigt lång sittning, med sjunkande blodsockerhalt…  Tore gav oss vårt ”specialpris” vi fått för extra brinnande seglingsintresse, hemseglingen på lördagens förtjänst månne- en vinkylväska och ett splitsset från Robship, som jag blev mycket glad för, hade faktiskt tänkt träna lite på det där i vinter, och skall boka mig lite privatinstruktion av expert i Uddevalla, så det kom väl till pass.

Själv ägnade jag mig under besöket med stor glädje åt att kolla in Tores (Mr Glasöga i pannan) alldeles speciella design av glasögonbågar. Var lite extra intresserad eftersom jag just hämtat ut svindyra glas hos min egen optiker, utan att ha bytt bågar. Alltså, Tore hade väldigt praktiska bågar, med inbyggt senilsnöre, behöver aldrig läggas i fickor eller så, för de skall ju ändå upp i pannan stundvis. Att solglasögonen sitter kvar i pannan så är ju en sak, de är ju rätt rundade i designen, men de vanliga? En f.d anställd hade varit tidigare ägare till glasögonen, så hade ena skalmen gått av, men det gjorde inte så mycket, det gick att ha dem ändå. När sedan den andra gick av blev personen förbaskad och slängde dem! Ajabaja! Detta gick inte an menade Tore, förbarmade sig över glasen och gav dem nytt liv med kardel från en rostfri wire (7 mm’s till nån riggdel tror jag), och lite personlig omvårdnad. Kolla foto! Jag är imponerad, ja, alltså alla sätt är bra! Visst är dom fina! (Klicka på bilden för att få mer detaljerat…)

                         My own design                         praktiska.jpg

Givetvis kom vi inte fram till vad vi behövde i varuväg, och alltför mycket tid hade ägnats åt resultatlistorna, så vi stressade ner till nästa butik, där vi inte heller kunde komma på vad vi behövde, några penslar, kanske???Jag var i och för sig ute efter en jacka, men det fanns det inga, så då kom jag av mig. Blir jag förvånad? Nej, inte ett dugg. Hetskörning till apoteket i Västervik, och sen panik hemåt, för jag skulle jobba. Kanske det går att förlänga giltighetstiden ett år till? /Eva

~ av Eva på 15 oktober 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: