Vad har hänt i vinter, och vad skall hända i sommar?

Ja, under vintern har jag använt min tid till att hänga med i omorganisationen av handikappomsorgen i Nyköping, en tid som förhoppningsvis nu kan få följas av lite lugn o arbetsro där nu. Jag kommer att fortsätta arbeta vaken natt, som jag gjort sedan september -07, fast nu tillbaka på min allra första enhet, där jag började 1986…

Jag har följt mina barns innebandyspelande i Onyx, och också jobbat som utbildningsansvarig för den föreningen, vilket ger mig massor. Säsongen har varit lyckad för dem bägge, jag träffar en massa roliga människor, lär mig också en massa nytt, och inom den där föreningen är tonen givetvis rå och hjärtlig… Tävlingssinnet får också sitt, helt klart!

På båtfronten en massa nytt: Mats och jag skall helt enligt tidigare planer segla SM för 606:or i Oxelösund i början av augusti. Jag bestämde mig i höstas för att skaffa mig en egen 606:a, eftersom jag inte vill riskera att Mats dels borrar sönder hela båten när han skall sätta upp 200 råttor på den överallt, dels säljer den hux flux, när han blivit skrämd av att åka med. Bättre att äga själv här! Men, jag låg lågt med båtraggandet en bit in på 2008, det var faktiskt forne knOxaren Gunnar Rehn som fick mig att ta tag i tanken igen. Två säljare hade sett annonsen jag hade ute på 606-förbundet, de hörde av sig, och det blev köp i bägge fallen… Fast den ena nr 546 är oombyggd, och skall säljas, nu när jag har fått tag på den andra, som är nr 357. Bägge båtarna skall få lite makeover först, behöver måla sina kölar, annars är det inget speciellt mek på någon av dem.  Pappa och jag skall också fixa klart Projekt motorbåt, så att den kan säljas, tiden kommer inte att räcka till för den lilla stackaren, och han har desutom fått sin egen Winga till Nyköping, från Uddevalla.

Jag har dragit ihop en lokal 606-maffia från Oxelösund-Nävekvarn-Nyköping. Var och en av oss är grym och farlig att möta på rejsen, självklart, men tillsammans är vi en stark armada, så se upp ni övriga… Blandningen av gamla knOxare, Ocklebor, Arnöbor, människor från Nävekvarn, och MYgast’s team är inte att leka med. Vässade båtkanter… Det blir kvällsseglingar, kanske lite teorikvällar, tuffatillsigpass eller vad vi nu känner för, detta kring Östersviken i Oxelösund i vår och sommar.

För egen del i stort sett samma mål som förra året; segla högre, styra tuffare och kriga lite mer… Vi kommer nog att slänga i även Furren, och My’n skickar nog Mats i, konstigt vore annars, men av förklarliga skäl blir det 606;an som skall rejsas mest.

~ av Eva på 10 februari 2008.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: